Couldn't shut boot - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 22-05-06 Thread Starter
Status: -
AO Silver Member
Join Date: Jan 2006
Location: United Kingdom
County: -
Posts: 1,090
Couldn't shut boot

I couldn't shut the boot on my 156 yesterday; worrying, as, of course, it meant I couldn't lock the car at all. Not good when you park in the street.

So today I had to take it to work rather than go on my bike, cos I couldn't leave it parked there all day. Popped into local Alfa guy on the way in work (Bristol) who soon sorted it out for me (Thanks Steve Bateman )

He said the sill itself had been displaced around the catch. He remarked this really shouldn't happen, cos it's pinned down by the trim and the catch.

Best guess seemed to be that someone had been trying to force the lock, putting some kind of prying tool in there. I suppose that's another drawback with CD autochangers?

A bit worrying really. This ring a bell with anyone?
moto748 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

boot , shut

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome