Battery Drain - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 20-10-13 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Oct 2011
Location: United Kingdom
County: Essex
Posts: 15
Battery Drain

Hi there everybody, I have an 55 plate Alfa GT JTDM which I think is an Absolutely Brilliant Car. I don't use it a lot but had problems with the Battery going flat so the Alfa Specialist I use fitted a New Battery for me, all was good for three months now the Bloody thing has started going flat again I'm talking over 24hrs not a long period. Had the Battery checked and the car is charging correctly so any Ideas what could be draining it. I have not fitted anything electrical onto the car.
Cheers all PWD
peter davidson is offline  
Sponsored Links
Status: Freezing!
AO Silver Member
Rockhopper's Avatar
Join Date: Mar 2007
Location: United Kingdom
County: Nottinghamshire
Posts: 4,862
Check to see if any of the lights are very dimly lit when the ignition is off. Unfortunately this points to a body computer problem if you find any.
Also make sure the boot light, glove box light etc are going off (open the boot and touch the bulb, if it feels hot then you know its been on for a while....)
Rockhopper is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

battery , drain

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome