Alfa 147 front side lights no power - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 16-10-13 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: May 2011
Location: United Kingdom
County: Bristol
Posts: 15
Help Alfa 147 front side lights no power


I suspect that there are people who have had this problem but so far I have not found it so here goes.
A few days ago my front left sidelight warning came on the dash. Then a couple of days later the right came on.
I duly went to buy the bulbs and replaced them after a considerable struggle!
However, the warning still came on even when the side lights were not switched on, and it's both fronts only, the rears still work.
No fuses have blown and the bulbs have been tested and work fine.

Does anyone have any idea what has happened? cos I'm stumped.

Thanks in advance
colliedog is offline  
Sponsored Links
Status: MSCF cleared:)
AO Member
Lorenzo.'s Avatar
Join Date: Jul 2012
Location: United Kingdom
County: Buckinghamshire
Posts: 418
Do the lights come on when you turn the stalk?

The cars computer can tell if they are blown before you turn them on.
Lorenzo. is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

147 , alfa , bulbs , front , lights , power , side

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome