Update on My car problems - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 14-03-06 Thread Starter
Status: -
AO Member
Skillz's Avatar
Join Date: Jan 2005
Location: South Africa
County: -
Posts: 426
Images: 1

Member car:

Something German

Update on My car problems

had a dent which was fixed,Then the radio wouldnt play and the car got jerky and slow to change to gear 3.

Took it back to the dealers and thanks to DavidC and many others who pointed out that it probably needed a clutch calibartion.Which was done and i think a proxy alignment( not sure though).The odometer was flashing.Fixed too.

A car audio technician noticed traces of water on the amp and cd shuttle.Two IC circuits were replaced and the amp fixed.I think i need a new one.The radio now has a hissing sound and makes a strange noise if the radio is turned on whlist the car in on.maximum volume brings out bad sound.The best sound although not as good as before, at volume level 49.

can i keep the existing set up with a new amp not a bose?
Skillz is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

car , problems , update

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome