Outside temp sensor - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 12-09-13 Thread Starter
Status: back in an Alfa :)
AO Member
Tanis8472's Avatar
Join Date: Dec 2006
Location: United Kingdom
County: Lincolnshire
Posts: 791
Well Happy Outside temp sensor

I was having erratic readings on my 147 on the dash display.

It turns out the sensor is fine, but its the drivers window switch that was causing the problems. One of the switches was broken, so i bought another one and fitted it yesterday.

That fixed the temperature display and also stopped the aircon going on and off.

So anyone having similar issues, check the drivers door switch (which is a node on the canbus). I noticed that when i operated either of the windows, the temp display would go wonky.

Unfortunately, mine needed PROXI alignment afterwards

Oh well, I've now got a full version of MES

Alfa 147 JTDm 16V (140)
Loving the new motor
Tanis8472 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

canbus , display , sensor , temp , temperature , window

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome