Broken 147 wiper linkage - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
Status: - Update
Posts: n/a
Broken 147 wiper linkage

So I had to use the wipers today and noticed the driver side one wasn't parking correctly.
I took off all the plastic and came across this

Can this plastic part be replaced or does it mean a whole new unit? Just had a quick scan and they are NOT cheap! Also the bolts are a mother f**ker to get off.

Any advice greatly appreciated.
Attached Images
File Type: jpg 20130906_193935.jpg (127.3 KB, 7 views)
Sponsored Links
Status: turbo charger assembler
AO Silver Member
Join Date: Nov 2010
Location: United Kingdom
County: West Yorkshire
Posts: 1,928
if its like on the gt..metal rods and fiberglass is a way of fixing......and indeed they are expensive

dont try fix in where it is........remove it all and do it off car
hdseven is offline  
Status: age is only a number ;-)
AO Gold Member
rgwm's Avatar
Join Date: Aug 2004
Posts: 9,068
You'll find quite a few threads on here about repairing them - it was a c**p design which was re-designed after a few years - and people use "fibreglass", epoxy, nuts and bolts, all sorts of solutions....but yes, you'll need to remove the unit from the car to do it. If you don't have any joy repairing it I think I've got an intact one somewhere....
rgwm is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

147 , broken , linkage , wiper

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome