Problem with lights - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 06-02-06 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Dec 2005
Posts: 17

Member car:

Alfa 147 2.0 TS

Help Problem with lights


Just 2 things:
1. Odometer is blinking when car is on
2. When switching full headlights on, while dimmed lights and fog lights are on, the fuse for fog lights goes away and fog lights does not work anymore... After replacing the fuse it's OK until all the previous is not repeated

Are these 2 things somehow connected and what to do?

edzinsh is offline  
Sponsored Links
Status: 251bhp/300Nm dynoed :)
AO Car Of The Year Winner 2015
Membro Premio
gotcha's Avatar
Join Date: Dec 2003
Location: Slovakia
County: Bratislavsky
Posts: 3,176
Re: Problem with lights

Originally Posted by edzinsh
1. Odometer is blinking when car is on
Recharge or replace your battery. Odometer blinks after startup when the battery voltage is low. I had the same experience.

When I recharged my battery for the first time, I opened it and noticed that the water level is low. Though modern batteries are claimed to be maintenance-free, many times its not true. I have to put in 0,3l of water every year.
gotcha is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

lights , problem

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome