Poor radio reception on my 156 - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 18-01-06 Thread Starter
Status: Breraless :(
AO Platinum Member
Squadrone Rosso's Avatar
Join Date: Aug 2005
Location: United Kingdom
County: Neath Port Talbot
Posts: 29,893
Images: 45
Help Poor radio reception on my 156


I've mentioned this before but since then, my car has been back to the dealers and had the radio "booster amp" replaced under warranty.

The problem remains and the signal received is still really weak, more so on the commercial stations than Radio 2 or 1 All seems fine when stationary, but as soon as you're on the move it hunts for a better signal & beeps all the time

Before we take it back, can anyone please offer some advice on the problem. It's got the standard fit Radio / CD head unit & roof mounted stubby aerial.



Daily Driver FIAT Panda Cross Twinair Stunning Giulia 115 Spider Series 4 fine weather toy

Wife's Daily Brilliant Toyota GT86

AROC South Wales Section Secretary
Squadrone Rosso is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

156 , poor , radio , reception

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome