Fuse keeps blowing? - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 21-08-13 Thread Starter
AO Member
BIGp's Avatar
Join Date: Sep 2007
Location: United Kingdom
County: Cambridgeshire
Posts: 109
Images: 4

Member car:

156 v6

Fuse keeps blowing?

I have a 1999 3.0ltr 156.and this morning I jumped in turned the key and my headlights,instument panel,speedo and rev counter stopped working?.
I found a 10 amp fuse that has blown down in the fuse box near my right knee.
Everytime I replace the fuse and turn on just my side lights it blows??.
I've checked the bulbs and they are ok anybody any ideas?.
BIGp is offline  
Sponsored Links
Status: Extra miaow
AO Member
Malheus's Avatar
Join Date: Apr 2011
Location: Sweden
County: Norrbotten
Posts: 775
Images: 5
Check cables then plug in piece after piece to find what blows it if cables are ok.
Malheus is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

blowing , fuse

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome