147 multichanger problem - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 16-08-13 Thread Starter
Status: -
Join Date: Nov 2008
Location: United Kingdom
County: -
Posts: 7

Member car:

Alfa 147

147 multichanger problem


I have the original Blaupunkt multichanger, but I cant get the cassette out - when I press the button it doesnt do anything!

I can 'access' the multichanger fine from the headunit...no error messages and I can change the CD number up and down. However, there's no noise coming from the multichanger, and the little eject button isnt doing anything?

Any ideas how to fix this? Off on holiday tomorrow - hence frustration!
well147 is offline  
Sponsored Links
Status: GTA facelift + engine rebuild. In progress
Club Member
Membro Premio
Joss's Avatar
Club Member Number: 1014
Join Date: Sep 2005
Location: United Kingdom
County: Dorset
Posts: 18,898
Images: 14
Is power getting to the changer. The fact that it is doing nothing suggests no power.
Joss is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

147 , multichanger , problem

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome