Understanding a MAF fault - Page 2 - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #26 of 27 Old 20-08-13 Thread Starter
Status: -
AO Silver Member
JakeC's Avatar
Join Date: Jan 2011
Location: United Kingdom
County: Staffordshire
Posts: 1,428

Member car:

Z4 3.0si

I've since replaced the EGR valve and it's running sweet as a nut and has been for 200+ miles. Not sure as too why when the MAF was unplugged it ran ok but aslong as it's ok now I'm happy. Maybe both were failing who knows.

Thanks everybody for help
JakeC is offline  
Sponsored Links
Status: -
AO Member
Hugh Myles's Avatar
Join Date: Aug 2007
Location: Sligo, Ireland.
Posts: 788

Member car:

156 2.4 JTD SW

Jake, might I ask what sent you in the direction of the egr for your issues, and was the egr beyond servicing/cleaning ?
Hugh Myles is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

fault , maf , understanding

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome