Multiecuscan - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 23-07-13 Thread Starter
Status: -
Join Date: Aug 2010
Location: United Kingdom
County: Antrim
Posts: 2

Member car:

Alfa Romeo 147



The engine monitoring light came on my dash a few days ago. I have a kkl diagnostic lead with 4 switches on it that should allow access to engine, abs, airbag ecus etc. i used this lead to remove a faulty airbag light last year with multiecuscan.

I tried to use this lead/software for the engine ecu today however after scanning it wont connect. It still allows me access to the abs and airbag ecus though.

Can anyone help? I checked my port settings on my laptop and they tally with that in the multiecuscan settings.

Philip Johnston is offline  
Sponsored Links
Status: Gold Member
AO Gold Member
rarebear's Avatar
Join Date: Sep 2002
Location: The Netherlands
Posts: 7,021
thats the problem with these switch connectors, check if the switch for the engine ECU works (i.e. open the interface body and use a multimeter)
rarebear is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT


Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome