wiring for lambda - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 30-05-13 Thread Starter
Status: -
Join Date: Aug 2009
Location: United Kingdom
County: Kent
Posts: 7

Member car:

156 1.8 TS

wiring for lambda

I have a 2001 1.8 ts 156. I have a P0130 code coming up so I am replacing one of the front lambda sensors but the wires from the car are not the same as on the sensor (the connector has been removed and the wires connected using crimping connectors). I want to check that this new one is wired in correctly (in case the old one wasn't). My wires are yellow, 2 white ones and a greyish colour. How do these connect directly to the one on my replacement Bosch?

Also would anyone know where I could get a replacement connecting block so I can just plug in any future replacements?

Any/all help would be much appreciated.
Jal is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

lambda , wiring

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome