Alfa 147 proxi alignment success - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 18-05-13 Thread Starter
Status: Fiat Coupe 20v
AO Member
Bravo16v's Avatar
Join Date: Jan 2011
Location: United Kingdom
County: Lincolnshire
Posts: 214
Images: 4
Alfa 147 proxi alignment success

may help a few people out, the biggest problem is the cheap Chinese 327 cables, to access the CANBUS system needs a certain frequency to connect, theres a few guides on Multiecuscan forum on how to get around this fault. you will need to open up the cable to access the board where you will need to remove the 120ohm resistor restricting it from connecting, its usually labelled R04, this will need to be removed and hopefully this should solve any problems youve come across.

so it can be done, after abit of research it soon pays off.
Bravo16v is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

147 , alfa , alignment , proxi , success

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome