Help 147 Board computer SET switch - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 15-05-13 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Oct 2012
Location: Portugal
County: -
Posts: 45

Member car:

Alfa 147 1.6

Help 147 Board computer SET switch

hello the button (SET) board computer of my 147 stopped working!! got stuck on the "inside" "gives the impression that the spring stopped working! the windshield button is ok but the set have this problem now!! Anyone know to solve the problem?? i did not force! did nothing wrong!! only normal use just to click! Now I have to be able to work with a toothpick to "pull" return to starting position but then gets stuck again!'m very sad! this stuff is supposed to last the life of the car! is very unusual! im very demoralized!!!

because one button i need to buy the all 3 set? thanks

Last edited by Rcgomes; 16-05-13 at 09:48.
Rcgomes is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

147 , board , computer , set , switch

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome