147 rear wiper wiring - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 03-03-13 Thread Starter
Status: -
Join Date: May 2009
Location: United Kingdom
County: Cheshire
Posts: 2

Member car:


147 rear wiper wiring

Hi, the rear wiper on my 147 stopped, I read the information on here and set to work removing the wiper motor to remove the corrosion. I got the three bolts that secure the motor undone, released the spindle, then noticed the wiring loom had pulled out from the wiper motor. On closer inspection someone had previously worked on this and cobbled together a connection. I'm sure I can repair it, but don't know which wires go where.
The wires on the loom are grey, light blue and black, green and black.
The wires on the motor are red, green, black.
Please can someone tell me which attach to which. It would be clear just looking at one in situ, but I've blown that chance.
Many thanks in anticipation

Last edited by groovejet; 04-03-13 at 22:33.
groovejet is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

147 , rear , wiper , wiring

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome