EBD problem?? - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 17-02-13 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Jan 2013
Location: United Kingdom
County: Derbyshire
Posts: 12

Member car:

156 JTD 2.4

EBD problem??

Hi people, I have 2000 2.4 156, it is abit of a project or a putting-it-back-to-useable-condition, which ever you like, any way I bought this car with the current problem, it is showing both the ABS light and the (!), in the good ol' book it mentions the EBD. Firstly I shall mention the reason for the light being on, it had a drivers front wheel bearing just before I bought, the garage kindly smashed the abs sensor off the hub so it could be removed from the car. I have replaced the sensor and the car is ready for mr Mot man. The car is not insured so trial runs and things are not possible, any way with the sensor problem, could this bring both lights on? Has this EBD thing developed its own fault? The next time this car goes any where will be the MOT station, it is a good 4 to 5 mile drive, whats the chances of the ABS resetting itself on the way? Or do I have to get the code cleared?

cheers Mark
GotRust is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

ebd , problem

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome