Thrumming - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 23-07-05 Thread Starter
Status: -
AO Member
Spark's Avatar
Join Date: Jul 2002
Location: United Kingdom
County: West Midlands
Posts: 318

I am going to try to fix a problem i have had with the my 156 selespeed
since i got it.
There has always been a thrumming sound from the front as if a wheel bearing was failing (I even got the price reduced because of this) however both bearings have been replaced and the noise is still there I have also replaced both front tyres! The other day i noticed that the front offside wheel is making contact with the arch liner and has rub the liner away to a metak strut behind it the liner is fixed correctly.
The wheel only makes this contact when reversing with full left lock or when dropping off the large style speed cushions
The car has passed 2 MOT's with no faults found but the noise is now begining to annoy has anyone got any ideas
Spark is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT


Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome