Hi all, a bit of help needed :-) - Page 2 - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
Status: The artist formerly known as Roarsbaby
AO Silver Member
Mufasa's Avatar
Join Date: Dec 2007
Location: Ireland
County: Dublin
Posts: 5,146
Images: 27
Originally Posted by Alfa147.2.0ts55 View Post
I really dont get it myself, the car didn't show no problems the dash started flashing, motor control system error, then the dash started going crazy, next thing you know I look in my rear view mirror and I see smoke, im on tyne dule carriage way at this point, pull over on the hard sholder, open the bonnet, I see flames, closedthe bonnet and called the fire services... thay took about 20minz to arrive but by then the hole front end had completely burt out, no nothing left at the front, engine on the floor... from such a lovely car with basically no problems, drove like a brand new car, full alfa service history, well looked after, no signs of anything, to burnt-out reck. I'll upload some pitchers wen i can. Im well ****ed.
Sorry to hear that mate!
Thank God you got out okay!!!
Mufasa is offline  
Sponsored Links
(Post Link) post #27 of 28 Old 12-02-13 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Jan 2013
Location: United Kingdom
County: Greater London
Posts: 25
Yh I got out ok, but my babys gone, has anybody experienced anthing like this with any other alfa's? I fell like a lost puppy lol. Insurance company going to pick up the reck of a car from the impound later, hope i get a quick payout. I am second driver on the policy, I hope that does not affect nothing. Does anybody know the list price of a147 facelift 55 reg 2.0ltr ts 5 door lusso. Its a total loss. How much do you think thay will payout?
Alfa147.2.0ts55 is offline  
(Post Link) post #28 of 28 Old 13-02-13 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Jan 2013
Location: United Kingdom
County: Greater London
Posts: 25
Alfa147.2.0ts55 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

bit , needed

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome