Central locking controller trouble - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 11-01-13 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Apr 2011
Location: Germany
County: Nordrhein-Westfalen
Posts: 127

Member car:

'01 156sw 1.8 ts

Central locking controller trouble

Hi guys. I've been away awhile. The car has been 100% trouble free for like nine months. Haven't even replaced a bulb! But...and this is something which has been going on for awhile, if the car sits outside undriven in very wet weather for a few days, the wireless entry stops working. After I drive the car a bit everything is fine. I've been looking around to see if water is getting in somewhere but found nothing. Also, I can't figure out where the controller is actually located. Any help?
robobass is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

central , controller , locking , trouble

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome