strange situation alfa 147 - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 09-01-13 Thread Starter
Status: 115 to 205 hp :)
AO Member
Join Date: Feb 2012
Location: Portugal
County: Coimbra
Posts: 42

Member car:


Help strange situation alfa 147

well now after changing the present light in my car this started happening, the most unusual is what you see in video and image that I put, if someone you know what's thanked: d
the car runs well in the same place after all normal working .... sometimes pointers temp and diesel do not move (pictured) before starting to work and the the light account kms and CB is very weak .... i already change the bulbs again but the problem continue...
and after the engine running it works everything fine...

caso estranho.... - YouTube

Uploaded with
blackbravo is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

147 , alfa , situation , strange

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome