lost all pressure at clutch pedal, - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 3 Old 05-01-13 Thread Starter
Status: -
Join Date: Jan 2012
Location: United Kingdom
County: -
Posts: 1

Member car:


Help lost all pressure at clutch pedal,

can anyone help??? over the last 2 days the pressure has slowly gone from the clutch. making it harder to change gear. now all pressure has gone, can't get it in gear. can any one help with what could be wrong with it and how much its going to cost me to fix? is it a hard fix, can it be done by myself.
badbuy147 is offline  
Sponsored Links
Status: Paint it black
AO Member
INS147's Avatar
Join Date: Oct 2010
Location: United Kingdom
County: Highlands
Posts: 551
Images: 4

Member car:


So many variables it's not funny..... but I'd start by looking at the slave cylinder.
Which 147 is it?
INS147 is offline  
Status: -
AO Member
Join Date: Dec 2012
County: -
Posts: 21

Member car:

147 TS

Id start by checking for leaks from the clutch master cylinder as its the easiest cylinder get to.
Have a look up behind the clutch pedal for signs of brake fluid leaking from the cylinder.

If not its probably the slave cylinder which is a big job if its a TS model.
AD86 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

clutch , lost , pedal , pressure

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome