156 V6 speedo jitters - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 22-06-05 Thread Starter
Status: -
Join Date: Jun 2005
Location: Rotorua New Zealand
Posts: 6
Hmmm 156 V6 speedo jitters

Hi all, someone may be able to help me with this problem.
For the first 2-3 km's of every journey in my alfa the speedo does not work. however after about 4 km when things warm up on comes the speedo.. Happens every time.. Anyone know what i'm on about here
has anyone else expierienced this ? My alfa is a 156 V6 24V year 2000
Apart from this little niggle, its a ripper and a thrill to drive. Go the All Blacks on Saturday.
Nozzy is offline  
Sponsored Links
Status: Fixing all your keys !!
AO Silver Member
Chris's Avatar
Join Date: Mar 2001
Location: United Kingdom
County: Tyne and Wear
Posts: 3,806
Images: 2

Member car:

a very dirty car

Re: 156 V6 speedo jitters

Hi Nozzy (is that 'Not an Ozzy' by any chance?),

I can`t helkp with your immediate problem although I do get the odd sticking speedo needle. Not a lot, just a little stick and jump every so often.

I`m just saying hi because I always like to see another V6 owner on the board, and there are quite a few of us now

Welcome to the forum, and BTW, fat chance for the All Blacks, you are going to get stuffed mate
Chris is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

156 , jitters , speedo

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome