Alfa 156 2.0 JTS 2003 Fault Codes - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 09-11-12 Thread Starter
Status: -
Join Date: Nov 2012
County: -
Posts: 1

Member car:


Alfa 156 2.0 JTS 2003 Fault Codes


I have just bought a 156 2.0 JTS and a fault has developed & engine warning light is on & the car is now in Limp home mode.

I am getting with Ignition on the following faults
Brake Boost Pressure High
Fuel Pressure fault

These faults will not clear these are present at all times.

When the engine is started an additional two codes are then present that can be cleared but come back again:

Phase sensor low voltage
MAF sensor fault

I am sure that all these are not faulty most unlikely, there must be something common to these faults!

I have been looking for a wiring diagram to check the wiring to the ECM but I can not find one for the 2.0 JTS.

Anyone got any ideas?
Anyone know where to get a wiring diagram from?

Thanks Mark
Marky212 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

156 , 2003 , alfa , codes , fault , jts

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome