help needed - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 04-11-12 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Jul 2012
Location: United Kingdom
County: Wiltshire
Posts: 36

Member car:

156 jtd 1.9

help needed

hiya im after some information i have a 04 plate alfa romeo 156 jtd 1.9 saloon. ok first things first reverse light they have just all of a sudden stopped working. I have checked the bulbs, and checked the wiring going into the switch at the top of the gear box. I need help as to fuses if any i should be checking please as i seen this mentioned in another thread i have checked the light fuses to the right of the steering column are there and more please, i need to check as before this problem accoured, i could turn my keys off and remove them, my stereo would turn off however i now have to actaully turn the stereo off at the stereo and likewise turn it on
please i hope some one can help

Last edited by gscotty; 04-11-12 at 15:19. Reason: punctuation
gscotty is offline  
Sponsored Links
AO Gold Member
davealfa11's Avatar
Join Date: Mar 2007
Location: United Kingdom
County: Merseyside
Posts: 9,904
Images: 4

Member car:

156 1.9 mjet 16v

take a breath
davealfa11 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT


Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome