Meta alarm is off, help - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 22-10-12 Thread Starter
Status: -
Join Date: Aug 2012
Location: Macedonia, The Former Yug
County: -
Posts: 1

Member car:

147 1.9 jtd

Meta alarm is off, help

hi to all, i`m new member and this is my first post and i hope someone will help me.i have alfa romeo 147 1.9 jtd 2002.
i brought from italy 3 months ago.i`m a second owner.under bonnet i found there is mounted alarm from meta system-
meta max 2000 (aftermarket i think),very similar on m750 (maybe the same) like i see on the meta web.
on the windscreen there is two ultrasonic sensor and led,
led diode not flashing, alarm is off, i dont know how to arm/activate, maybe to reset !? i have 2 emergency electronic
keys and there is keyhole on the dashboard on the left side of driver but i don`t know when and how to use
please for some advice.sorry on my english .thanks in advance an this is great web site

Last edited by tonimkd; 13-04-13 at 17:11.
tonimkd is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

alarm , meta

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome