Cutting out - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 3 Old 07-10-12 Thread Starter
Status: -
Join Date: Oct 2012
Location: United Kingdom
County: East Sussex
Posts: 1

Member car:

Alfa 147 19jtd

Cutting out

Can anyone help my 147 19jtd cuts out when take my foot off the accelerator not all the time but every now and then.then it won't start straight away but will after about 5-10 mins???
Neil kemp is offline  
Sponsored Links
Status: age is only a number ;-)
AO Gold Member
rgwm's Avatar
Join Date: Aug 2004
Posts: 9,069
Cutting out when warm, then refusing to restart until the engine cools = classic symptoms of a failing crank sensor.....several hundred threads about this "Search" is your friend.........
rgwm is offline  
Status: -
AO Member
Join Date: Jun 2012
Location: United Kingdom
County: Anglesey
Posts: 11

Member car:


Had exactly the same thing. Bought a cheap code reader which pointed to crank sensor. 30 later and a crank sensor changed that fault had gone.
Wayne0647 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT


Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome