147 common faults - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 4 Old 29-09-12 Thread Starter
Status: -
Join Date: Sep 2012
Location: United Kingdom
County: South Yorkshire
Posts: 1

Member car:


147 common faults

I need your help please, could you let me know the common faults / bugs of a 147jtd 1.9 8 valve.

thank you in advance...
grante is offline  
Sponsored Links
Status: -
AO Member
cazzercoo's Avatar
Join Date: Jul 2011
Location: United Kingdom
County: Worcestershire
Posts: 59
Images: 4
suspension made of cheese
cazzercoo is offline  
Status: on my bike
AO Silver Member
Join Date: Jul 2012
Location: Ireland
County: Galway
Posts: 1,734
Images: 2

Member car:

147 1.6TS

Thermostat , identified by engine not getting up to temp and going below 90 on the gauge after warmed up ! Not a problem/fail but uses more fuel .
An easy fix .
Enjoy the ride ! Don't look to fault her .
Pics would be nice if you have any .
brave soul is offline  
Status: Misunderstood by many....
Temp Un-Registered
Join Date: Feb 2008
Location: South Wales
Posts: 28,471

Member car:

147 JTDm Ti

Glow Plug Error message on the Dashboard, very often difficult to diagnose, but nothing to worry about........
n13roy is online now  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

147 , common , faults

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome