156 jts mcsf possible loss of power - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 26-09-12 Thread Starter
Status: burble
AO Silver Member
punt14's Avatar
Join Date: Oct 2008
Location: United Kingdom
County: Durham
Posts: 1,925

Member car:

VW Tiguan smoker

156 jts mcsf possible loss of power

Hi all, I've had the mcsf on my car since I bought it a year ago it looks like I've got two new lambada Sensors fitted and their hard wired in, I've also unplugged the maf but everything stayed the same no increase in power and no loss in power. I thought everything must be fine until early this morning I got my a*s whooped by a focus diesle ( I wasn't even close to it) off the lights, so it's got me thinking some sensor along the way has packed up. Ive read the code from the ecu and they are, p2243(?)p2240(?) and p0100 which point to maf or VAF (?) malfunction, but it the other codes that I'm not to sure about. So all in all I want my 165bhp so I don't get embarrassed by diesel focus's again (my old 147 1.6 would of had a better chance of saving face)
Thanks chris

I just spent all morning watching a VH1 special on Gwen Stefani. I don't know what a Hollaback girl is. All I know is that I want her dead.
punt14 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

156 , jts , loss , mcsf , power

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome