Poorly GT - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 25-09-12 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Feb 2010
Location: United Kingdom
County: Hampshire
Posts: 10
Poorly GT


Driving to work this morning my selespeed GT skipped from 2 to 4 without my help and then within minutes the car went to neutral and then cut out. The car will not start, does the active check but will not turn over, the display now says the car is in 2 nd gear and I cannot change gear on the stick or paddles at all. I have checked all of the fuses and nothings is blown, the car did not make any noises prior to this happening, the engine management light is now on constantly, although the display says 2nd I am not sure if it is actually in gear as the car rolled off of the AA tow hitch and down the ramps, surely if it was in 2nd it wouldn't roll ?? Any help advise or anyone clever that lives close to Emsworth ( PO10 ) I would really appreciate it, other wise I think this will be very costly at a garage to fault find and possibly repair !
BenoGT is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT


Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome