Alfa Romeo 156 error code P1653 - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 23-09-12 Thread Starter
Status: -
Join Date: Feb 2010
Location: United Kingdom
County: Dorset
Posts: 3
Alfa Romeo 156 error code P1653

Hi, im currently having trouble with my Alfa Romeo 156 2ltr selespeed. It keeps putting itself into neutral and stalling whilst slowing down.Also have an engine light on that relates to the selespeed along with beeping every 90 seconds. Just had a diagnostics test and error code P1653 displayed. Cant find any traces of this code in my alfa manual. Any feedback would be appreciated. Thanks
paulfern is offline  
Sponsored Links
Status: I am also Keith......
AO Member
kam325i's Avatar
Join Date: Sep 2012
Location: United Kingdom
County: Shropshire
Posts: 565
kam325i is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

156 , alfa , code , error , p1653 , romeo

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome