In tank diesel pump - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 21-09-12 Thread Starter
Status: -
Join Date: Apr 2012
Location: United Kingdom
County: Fife
Posts: 6

Member car:

147 16v M-Jet

In tank diesel pump

Hi, my 2004 147 JTDM 16v wont start and is showing error code P0191, I think it is the in tank pump and can get hold of one fairly cheap but its from an 8v JTD, can anyone tell me if itís the same pump and if it will make any difference as long as it fits and pumps fuel?

IanFiTheDwarf is offline  
Sponsored Links
Status: age is only a number ;-)
AO Gold Member
rgwm's Avatar
Join Date: Aug 2004
Posts: 9,076
Assuming it is the pump that's faulty - you have tried resetting the switch under the passenger seat, haven't you? - I would think you should be OK with an 8v pump. The early 8v ones are shown as a different part number from the 16v, but the later (CF4) 8v are the same as the 16v, so I can't see there being much of an issue.....
rgwm is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

diesel , pump , tank

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome