2.0 gearbox gone on 147 - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 27-08-12 Thread Starter
Status: -
AO Member
Leonardo .s's Avatar
Join Date: Oct 2007
Location: United Kingdom
County: Surrey
Posts: 226
Images: 2
2.0 gearbox gone on 147

hi all iv just had a my gearbox go on me it jumps out of 4th gear plus the rest of the gears dont fill like thay are sitting nicely in gear .

do you know if autolusso do reconditioned gearbox for the TS 2.0 ?

Or can anyone else recommend anyone else?
Leonardo .s is offline  
Sponsored Links
Status: OEM++
AO Silver Member
Egon's Avatar
Join Date: Jan 2012
Location: United Kingdom
County: Kent
Posts: 2,008

Member car:

147ts plus bits

Have you tried this yet?
How To... Remedy a non selecting 4th Gear

Might be worth a shot, before struggling like hell to get it all out!
Egon is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

147 , gearbox

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome