Indicator Problem. Stays on when car parked - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 29-06-12 Thread Starter
Status: -
Join Date: Jun 2012
County: -
Posts: 1

Member car:


Indicator Problem. Stays on when car parked

My 1st post and I'm after some help. (please

My girlfriends 2002 147 has just developed a fault. The indicators on OSR stays on after switching engine off and removing keys. Decided to remove the bulb but the NSF indicator stays on instead. Removed battery to stop it going flat.

I took the body computer out to check for any obvious signs - nothing found so refitted in hope it was a loose contact. My suspicions after searching threads is that it could be the body computer itself.

Has anyone got any suggestions of what else I could check? New computer sounds expensive and a right pain to sort.

Many thnaks
Gilbie1972 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

car , indicator , parked , problem , stays

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome