156: Radio front - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 13-04-05 Thread Starter
Status: -
Black Beauty's Avatar
Join Date: Feb 2005
Location: Ireland
Posts: 1,421

Member car:

156 2.0L TS

Drunk 156: Radio front

On a few occassions, in order to turn on the radio, i have to totally remove the fascia for 5 or 6 seconds & then clip it back in & press the center button for 2 or 3 seconds.

Other times the CD will not eject but instead will only toggle between the radio & cd functions, again removing the fascia seems to *fix* it.

The radio is a 4 speaker system, Blaupuk ???? I think? ..... not security coded.

i guess the *contact* are some how damaged but i cannot see any obivoius signs.

Suggestion appreciated.

BTW I'm really scrapping the bottom of the *build quailty* barrell now...ain't i?
Black Beauty is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

156 , front , radio

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome