147 Selespeed Gearstick issues... - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 24-05-12 Thread Starter
Status: -
Join Date: Nov 2011
Location: United Kingdom
County: Bedfordshire
Posts: 3
147 Selespeed Gearstick issues...

Hi All,

had the defunct Supersprint cat back exhaust replaced a week or so back and since then the gear stick sometimes fails to work, it moves o.k. but can't select 1st or reverse....other times it'll start off ok but then after a short while will stop working although City mode or steering wheel paddles will still change gear.

So, it's not the gearbox as such and I'm wondering if the linkage/electronics/hydraulics or however the lever works may have been knocked by the exhaust fitters...

any idea's?

Once sorted car is going in for it's MOT and then up for sale to fund my recent Spider purchase,,,
Larsonb is offline  
Sponsored Links
Status: -
AO Platinum Member
David C's Avatar
Join Date: Aug 2003
Location: London, England
Posts: 28,994
The lever works a set of micro-switches in the base.
There is no linkage or hydraulics in that area.

Did they do any gas cutting to remove the old exhaust?
David C is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

147 , gearstick , issues , selespeed

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome