FES Log in Alfa 156 Crosswagon 150 HP - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 15-05-12 Thread Starter
Status: Trying to fix my 159
AO Member
Join Date: Feb 2010
Location: Spain
County: Valencia
Posts: 114

Member car:

Alfa 159 2.4

FES Log in Alfa 156 Crosswagon 150 HP

Hy there Folks. I have done a few logs yesterday with FES because I think there is something wrogn with the air that arrives into the engine. So if anyone wil be so kind to take a look and see if something´s wrong I will apreciate it. At first look, I think it can me a problem with the MAF or something. The test was made in 4-gear from 1.500 rpm to 4.000 rpm. Also I have put here a log of the injectors at IDLE to see if everything is ok.
Attached Files
File Type: xls prueba 11.xls (9.8 KB, 16 views)
File Type: xls prueba 3.xls (2.2 KB, 4 views)
adrianuxx is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

150 , 156 , alfa , crosswagon , fes , log

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome