Help needed - computer problem? - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
Status: - Update
Posts: n/a
Crazed Help needed - computer problem?

I have a 147 TS Lusso 2.0 that I bought as new a year ago. This past week I have had several problems, which I think are all linked electrically.

Firstly the radio turns on and off whenever I change gear, the alarm is playing up, I get loads of error messages - VDC, EBS, ABS which then correct themselves. The car drives fine and I have no problem, but this electrical thing is annoying.

I have booked it in tommorrow, but the dealer tells me the car was registered over 2 years ago and is not under warranty???

If a new computer is needed, any idea of the cost?
Sponsored Links
Status: -
Club Member
Membro Medio
PR's Avatar
Club Member Number: 51
Join Date: Feb 2003
Location: Middlesbrough, UK
Posts: 7,123
Re: Help needed - computer problem?

If you're in the UK the car should be covered under the 3rd year dealer warranty. This isn't as comprehensive as the first 2 yr manufacturers warranty but its worth questioning
PR is offline  
Status: -
AO Member
wlm8361's Avatar
Join Date: Mar 2004
Location: Australia
County: Victoria
Posts: 924

Member car:

Brera 1750Tbi Ti

Re: Help needed - computer problem?

Have you tried changing batteries? Sounds like symptoms of an almost dead battery.
wlm8361 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

computer , needed , problem

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome