motor control system failure, whining noise when driving - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 02-05-12 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Feb 2012
Location: United Kingdom
County: Oxfordshire
Posts: 13

Member car:


motor control system failure, whining noise when driving

engine management light came on the other day but car ran fine and went off a little while later but now I have this whining noise coming from the engine and it's get worse when I'm at low speed and going around a corner, steering feels a little stiffer but too much, also feels a bit lumpy like there is something pinching it any suggestions? thanks
p.fox88 is offline  
Sponsored Links
Status: -
AO Silver Member
Join Date: Dec 2009
Location: United Kingdom
County: -
Posts: 1,169

Member car:

147 JTDM 16V

Get the fault code read. Check your engine belts ... tensioner or belt could be on the way out.
Alexie is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

control , driving , failure , motor , noise , system , whining

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome