my first alfa 156 selespeed :( - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 25-04-12 Thread Starter
Status: new in "town"
Join Date: Mar 2012
Location: Cyprus
County: Limassol
Posts: 5
Cry Like A Baby my first alfa 156 selespeed :(

Hello everybody, one month ago i buy this car(is my first car, I'm a new driver). Yesterday, i go to service to make revision, it seems like i have some leaking problems on my selespeed and the manager told me that i must buy a new gearbox that cost 2500 euros, my car ia working normal, only i can not put the gearbox in city mode(i can not select this option) i don't have alfadiag or the cable so my question is: i realy need a new gearbox? Or is better to see another service for my problem?
macxell is offline  
Sponsored Links
Status: Alfa infected
AO Gold Member
purple145's Avatar
Join Date: Oct 2004
Location: United Kingdom
County: West Midlands
Posts: 7,026
a second opinion would be good, the loss of city mode is normally a wiring problem rather than a gearbox related one. Most garages know very little about selespeeds and guess or worse, try and rip people off.
purple145 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

156 , alfa , selespeed

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome