2.4 20v jtd misfiring - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 15-04-12 Thread Starter
Status: -
Join Date: Apr 2012
Location: United Kingdom
County: Staffordshire
Posts: 2

Member car:

156 2.4 jtd

Help 2.4 20v jtd misfiring

hi, four days ago i bought a 156 2.4 20v jtd , test drive was fine, the drive home was fine. Now its decided to misfire as i pull away and through the rev range as i drive it. I've been back to garage where it was plugged in and no faults thrown up ( by the way no engine light has come on during misfire) they said it seems to them to be dirty fuel maybe. This i don't understand as i put 20 of esso fuel in at the station just half a mile from them. Really dis-heartened by it as i was so impressed by the car beforehand. Grateful for any help, thankyou.
ambercourt is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

20v , jtd , misfiring

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome