trouble with rear light - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 3 Old 26-02-12 Thread Starter
Status: -
Join Date: Feb 2012
Location: United Kingdom
County: -
Posts: 1

Member car:


trouble with rear light

can any one tell me why my rear light on the drivers side , if i unplug it and reconnect it ,it comes back on but then won,t go out , and i get warnings that lights are not working when they are
many thanks
ps i have a 147 1.6 lusso
pzcoomb is offline  
Sponsored Links
AO Gold Member
davealfa11's Avatar
Join Date: Mar 2007
Location: United Kingdom
County: Merseyside
Posts: 9,904
Images: 4

Member car:

156 1.9 mjet 16v

rev counter issue ..use search on forum
davealfa11 is offline  
Status: - Update
Posts: n/a
its a 147 so its more than likely a faulty 'body computer' , expensive to replace too.

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

light , rear , trouble

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome