Outside temeperature sensor AR 147 - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 26-02-12 Thread Starter
Status: -
dumpors's Avatar
Join Date: Oct 2009
Location: Bosnia and Herzegovina
County: Hercegovacko-neretvanski Kanton
Posts: 8
Images: 3

Member car:

alfa 147 1.9 jtd

Outside temeperature sensor AR 147

Having troubles with that sansor recently, it shows roughly 10 degrees C' above real tempterature.
Ok, I should change it but what worries me is strangely when I turn rear window defrosting, temperature od dash decreases to close to normal value.
Could it be some mass contact fault or relay fault. I can hear relay switces on. When turned of, temperature again rises in seconds to wrong value.
Baterry is new so it shouldn't be up to it.

Thanks and sorry for bad english
dumpors is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

147 , sensor , temeperature

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome