Snapped AUX BELT - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 21-02-12 Thread Starter
Status: -
Join Date: Oct 2010
Location: United Kingdom
County: Nottinghamshire
Posts: 6
Snapped AUX BELT

Hi All .
Looking for some advice please .In June last year my AUX belt snapped .
It was replaced with tensioners and belt for £312 .
The belt snapped again in January this year .7 months down the line .The belt did squeak first thing in morning
The belt was replaced and the garage said not under warranty as the alternator is out of line causing the failure .Been looked at by another garage and also told the tensioner bearing has gone .The original garage are saying again that the alternator has caused this also .I have not used the car since january .Can anybody explain how my alternator may be out of line .Bearings have been checked in it .all ok everything tight nuts and bolts etc .The garage now say to see it out of line they have to strip it all down again .Has anybody heard of this or got any advice TIA
Paul25 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

aux , belt , snapped

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome