alfa 147 1.6 16v TS a few problems ??? - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 09-02-12 Thread Starter
Status: -
Join Date: Feb 2012
Location: United Kingdom
County: Greater Manchester
Posts: 2

Member car:

alfa 147

alfa 147 1.6 16v TS a few problems ???

Well i have had this car a week now so the honeymoon period is nearly over and im getting to know the "real" side to her looks like the electric windows havent worked for a good while as the inside of the seals are green, a friend done some rewiring and got them going on temporary switches but not ideal. the wing mirror controls are temperamental as is the boot release any ideas ?? also the insides of the key rattling around and no battery so no remote cl cant tell if this works until i get the key sorted obviously but suspect it may also be related to other faults i have installed fiatecuscan (registered with help from here) kkl cable is on the way so will be ready to get going soon
pj633 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

147 , 16v , alfa , problems

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome