Rear wiper go slow - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 09-02-12 Thread Starter
Status: Daddy bear
Global Mod Team
bazza's Avatar
Join Date: Nov 2002
Location: Congleton - The centre of
Posts: 42,041
Images: 3

Member car:

Alfa 156 GTA SW

Rear wiper go slow

Posting this here rather than GTA lounge as it's a common part and more will see it here.

Lasst couple of days, my rear wiper has started moving a lot more slowly I think. Is it salvageable now in a way it won't be if I carry on using it?

Should I avoid turning it on for fear of making it worse?

And how can I fix it?
bazza is offline  
Sponsored Links
Status: got the 159!! and now a GTV V6 :D
AO Member
a624v6's Avatar
Join Date: Aug 2011
Location: United Kingdom
County: Kent
Posts: 496
mine's simular depending on what mood its in. i try to use mine more when it slows and it seems to improve. well it didnt work at all when i got, i it had to help it along and it eventually loosened up. i think ive read that you need to take the wiper arm off and grease the pole.
a624v6 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

rear , slow , wiper

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome