156 2.0l jts MSCF on VDU PLEASE HELP! - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 05-02-12 Thread Starter
Status: -
Join Date: Jan 2012
Location: United Kingdom
County: Worcestershire
Posts: 2

Member car:

156 2.0 JTS

Help 156 2.0l jts MSCF on VDU PLEASE HELP!

Hi guys, i have just brought my 156 recently and had to replace 2 x drop links, auxillary tensioner and belt and then whilst driving it back home i accelerated in 5th and i had lack of power and then the mscf came on with the engine light. This is still on when i start the car and she still lacks power at high revs. I have looked through the forum and was advised it could be the MAF. Ran better with MAF unplugged but still a little hesitation in 2nd. All does point towards the MAF but some say it could also be a coil, plugs etc... Does anyone have some sort of fault code reader in the redditch/bromsgrove area? This may help me determine the cause. Many thanks, Jamie
JnM156 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

156 , 20l , jts , mscf , vdu

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome