147 idle - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 31-01-12 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Jan 2012
Location: United Kingdom
County: Bedfordshire
Posts: 14

Member car:

Alfa 147

147 idle

Hi ppl

Ive just got a (51 plate) 147 1.6 with 84,500 miles over the weekend. The car was running fine and done around 200 miles. Now today i was driving it to work and when i came to a stop the revs dropped slowly and the car cut out and the funny thing is is that when it cut out the ignition lights didn't come on but it did restart first time. i did look it up on here this afternoon and i see some people say to give the throttle body a clean witch i did as that was a bit covered. On the way home it was idling at 750rpm and didn't cut out. So all i really wanna no is 1 is that idle about right and 2 if not what els could it be?

Alfa 147 1.6 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

147 , idle

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome