156 JTD wiring loom feed to ignition pump - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 18-01-12 Thread Starter
Status: -
eddiehyde's Avatar
Join Date: Nov 2007
Location: United Kingdom
County: Suffolk
Posts: 2
Images: 15
Well Happy 156 JTD wiring loom feed to ignition pump

Hi i have at 52 plate 156 2.4 JTD and i have had the worst of luck with it recently, of all thing to happen a Rat climbed up into my engine bay and bitten through the main feed to the ignition pump grrrr apparently its made from vegatable plastics so that explaines alot lol thing is i have patched it up for now but all mannor of things has gone wrong and she is only running on 4 of her 5 cylinders bless her a fault comes up with Motor Control System Failure and old fav from the maf sensor days anyway diagnostic assessment says that i need a new injector,

I put this down to a break in the circuit as i have heard once a wiring loom is broken they tend to not like working properly when stitched back together hence the sudden ingwctor failure

was wondering if anyone had any ideas as a new wiring loom is as quoted 700+VAT i was thinking of soldering the wire together

any ideas would be great


Last edited by eddiehyde; 18-01-12 at 22:55.
eddiehyde is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

156 , feed , ignition , jtd , loom , pump , wiring

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome