156 1999 Heater problems - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 07-12-11 Thread Starter
Status: -
Join Date: Nov 2011
Location: New Zealand
County: Otago
Posts: 7
Hmmm 156 1999 Heater problems

I have no heater and the directional control seems less than effective. It seems to blow air in several directions instead of one. Air-con works and fan control works. Apparently the climate controls are wireless or like a radio control, fly by wire the mechanic called it. So sounds like a job for a computer analyzer or something. I think the controls may be able to be corrected somehow otherwise will try and source a second hand set. The sevice dealer I initially took it to said it was the servo needed replaced?? Does anyone know what I should do to fix the heater?

Last edited by lewmcqwylie; 18-01-13 at 11:43. Reason: found out more info on problem
lewmcqwylie is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

156 , 1999 , heater , problems

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome